Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв(2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаДля виробництва тонізуючого напою запропоновано використання пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня. Підібрано технологічні параметри підготовки сировини та наведено рецептуру напою. For the production of a tonic drink, the use of germinated lentil grains and ginger root extract is proposed. The technological parameters of raw material preparation are selected and the recipe of the drink is given.Документ Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів(НУХТ, 2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.Документ Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня(2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаПодано характеристику нетрадиційної для тонізуючих напоїв сировини: пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. Наведено переваги застосування розробленого напою в харчуванні студентів.The characteristic of non-traditional raw materials for tonic drinks: germinated grain of lentil and extract of imbiric root is presented. The students have been given a chance to get their drinks drunk.