root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
1
search.filters.author.Дітріх, Ірина Вікторівна
Ключові слова
search.filters.subject.fish schnitzel
1
search.filters.subject.black cumin
1
search.filters.subject.functional ingredient
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.рибні шницелі
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.fish schnitzel
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту
(
2017
)
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
Показати більше
Доведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.
Показати більше