Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів(2019) Мехед, Роман Васильович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичДокумент Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів(2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаДоведено перспективність використання м’яса з дієтичними властивостями (індюшатина, кролятина, курятина, телятина та інше), а також біологічно активних речовин (харчові волокна), які при введенні в м’ясний продукт надають йому дієтичних, оздоровчих та лікувально-профілактичних властивостей. It has been proven prospects of using meat from dietary properties (turkey meat, rabbit, chicken, beef, etc.) as well as biologically active substances (dietary fiber), which when injected into the meat product give him medical properties .