Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології борошняної кулінарної продукції
    (2020) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Організація повноцінного збалансованого харчування стало найважливішим соціальним завданням і пріоритетним напрямком сучасної харчової індустрії. Саме тому актуальності набирає необхідність розроблення і налагодження виробництва різноманітних спеціальних харчових продуктів, додатково збагачених дефіцитними нутрієнтами, а саме йодом та харчовими волокнами. Розроблені вироби можна пропонувати дітям і дорослим з метою профілактики йододефіциту, для покращення травлення (за рахунок підвищеного вмісту харчових волокон) та зміцнення імунітету (за рахунок комплексу вітамінів групи В).
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у їжі та напоях, тренди
    (2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Проблема харчування є досить актуальною у всі часи. Вітчизняними науковцями приділено значну увагу загальним питанням інноваційного розвитку сфери ресторанного бізнесу та інноваційних процесів в закладах ресторанного господарства, проте подальшого розвитку потребують питання використання маркетингових інноваційних інструментів та технологій. Тому в роботі було наведено характеристику сучасних трендів інновацій в ресторанному господарстві.
  • Ескіз
    Документ
    Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовців
    (Киев, НУХТ, 2016) Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розглядається питання щодо розробки продуктів функціонального харчування для військовослужбовців з використанням природної рослинної сировини підвищеної поживної цінності та електроактивованої води з резонансною мікрокластерною структурою з урахуванням принципів і сучасних наукових досягнень нутриціології. The question on the development of functional food to soldiers using natural plant materials of high nutritional value and elektroaktyvovanoyi water with the resonance of micro structure on the basis of principles and modern scientific achievements nutritiology.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил України
    (2014) Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Встановлено, що на стан здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України впливають такі фактори як організація харчування (не збаланованість раціону) і характер діяльності (тяжкість і напруженість праці). Established that the health of the Armed Forces of Ukraine influenced by such factors as catering (not zbalanovanist diet) and the nature of the (severity and intensity of labor).