Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми забезпечення продовольчої безпеки України(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВикладено стан та проблеми забезпечення продовольчої безпеки України. The state and problems of ensuring food security of Ukraine are described.Документ Продовольча безпека як складова економічної безпеки держави(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВідмінною рисою сучасної економіки є розвиток процесів глобалізації, ознаки яких присутні у всіх сферах діяльності. A distinctive feature of the modern economy is the development of globalization, the signs are present in all areas.Документ Безпечність харчових продуктів - важлива умова гарантування продовольчої безпеки(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаДокумент Якість харчових продуктів - важлива детермінанта продовольчої безпеки(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВ сучасних умовах пріоритетною проблемою є забезпечення продовольчої безпеки держави. Продовольча безпека - це насамперед, фізична доступність продовольства, яка передбачає наявність продуктів харчування на всій території країни у будь-який час і в необхідному асортименті. Дослідження обсягів споживання основних продуктів харчування за період 1990-2013 рр. свідчить про істотне його скорочення. Рівні споживання продовольства за багатьма параметрами не відповідають науково-обґрунтованим нормам. Особливо критичне положення склалося із споживанням молока і молокопродуктів, плодів і винограду, рівень споживання яких не досягає навіть мінімальним норм. Лише за такими продуктами, як хліб і хлібопродукти, картопля, яйця фактичне споживання перевищувало раціональну норму. In modern terms a priority concern is food security. Food security - is primarily physical accessibility Food, which provides for food throughout the country at any time and in the right range. Research in consumption of basic foodstuffs for the period 1990-2013 gg. Indicates a significant decrease. The levels of food consumption in many ways not meet evidence-based standards. Particularly critical situation was with the consumption of milk and dairy products, fruits and grapes, the consumption of which is not even minimum standards. Only products such as bread and bakery products, potatoes, eggs actual consumption exceeded rational norm.Документ Продовольча незалежність країни-основа продовольчої безпеки(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаДокумент Ефективний розвиток агропромислового комплексу – основа забезпечення продовольчої безпеки України(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлюються сучасний стан розвитку галузей АПК та споживання основних продуктів харчування населенням України.Документ Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.Документ Продовольча безпека – важлива складова економічної безпеки держави(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена економічна сутність продовольчої безпеки. Розглянуті та проаналізовані основні індикатори продовольчої безпеки. Highlights the economic nature of food security. Reviewed and analyzed key indicators of food security.Документ Інноваційний аспект забезпечення продовольчої безпеки України(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена роль інновацій в забезпеченні продовольчої безпеки. Highlight the role of innovation in food security.