Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка густини рідких харчових продуктів(1997) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Жуковін, О. І.; Чугурова, Г. І.; Сінат-Радченко, П. Д.Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо). For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.).Документ Зв'язок між тиском и температурою для хладонів(2007) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Василенко, Сергій Михайлович; Українець, Анатолій Іванович; Сінат-Радченко, П. Д.Запропоновано рівняння залежності між температурою і тиском (та навпаки) хладонів, що має три індивідуальні коефіцієнти. В інтервалі температур – 40…60 С відносна похибка результатів не перевищує 0,5%.Документ Точка роси і відносна вологість повітря(2007) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Василенко, Сергій Михайлович; Українець, Анатолій Іванович; Сінат-Радченко, П. Д.Запропоновано прості і високоточні формули для визначення відносної вологості повітря в діапазоні температур – 60…105С за температурами повітря і точки роси (без використання таблиць і діаграм). A simple and highly accurate formula for determining the relative humidity of the air in the temperature range - 60 ... 105C for the air temperature and dew point (without the use of tables and charts).