Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Тест-методи аналізу харчових продуктів
    (2001) Іщенко, Віра Миколаївна; Салюк, Анатолій Іванович; Тилтіна, Людмила Іванівна; Рябокінь, Іван Григорович; Полумбрик, Олег Максимович
  • Ескіз
    Документ
    Тест-методи аналізу харчових продуктів
    (1987) Іщенко, Віра Миколаївна; Салюк, Анатолій Іванович; Тилтіна, Людмила Іванівна; Рябокінь, Іван Григорович; Полумбрик, Олег Максимович
    Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.