Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі(2014) Труш, Юлія ЛеонідівнаВагому роль при підвищенні якості продукції та ефективності управління нею відіграє застосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції. Дослідження показали, що недостатню увагу вчені надають питанням застосування системи стимулів працівників для підвищення якості хлібобулочної продукції, механізму мотивації підвищення якості продукції, характеристикам потреб та основним мотивам їх задоволення в залежності від віку працівників.Документ Оцінка конкурентоспроможності продукції та вплив якості продукції на підвищення її рівня(2013) Труш, Юлія ЛеонідівнаДля оцінки конкурентоспроможності продукції важливо розуміти, що на сучасному ринку покупець здебільшого намагається купувати не товари як такі, а весь комплекс пов’язаних з ними послуг, важливих для покупця, так як останній оцінює конкурентоспроможність з власних, вигідних для нього, але значно менш вигідних для виробника позицій. Enterprise efficiency and competitiveness is becoming popular nowadays. It is of high importance to master clearly essential characteristics, efficiency assessment, and competitiveness of an enterprise. It is currently topical to be able to define general methodology of how to determine enterprise efficiency, to know its classification characteristics, criteria, and areas of competitiveness assessment to take an advantageous position in the market.