Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе
    (2021) Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина Олександрівна
    Розглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія комплексного перероблення ефірних олій
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій
    (2012) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Чепель, Наталія Василівна
    Безпечність композиційних ароматизаторів значною мірою визначається натуральністю використаних ефірних олій, які часто фальсифікують заміною їх синтетичними аналогами. Safety flavoring composition is largely determined naturalness used essential oils, which are often falsify their replacement by synthetic analogues.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів
    (2014) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Використання ароматичних речовин високого ступеню чистоти у технологіях натуральних ароматизаторів сприятиме розвитку вітчизняних технологій та розширенню асортименту високоякісної ароматизованої продукції. Крім того, виділені компоненти пропонуються як стандарти для якісного та кількісного аналізу ефірних олій. The use of aromatic substances of high purity natural flavors in technology facilitate the development of domestic technology and variety of high-quality flavored products. In addition, the selected components are offered as standard for qualitative and quantitative analysis of essential oils.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.
  • Ескіз
    Документ
    Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства
    (2012) Фролова, Наталія Епінетівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.