Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів(2014) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаВикористання ароматичних речовин високого ступеню чистоти у технологіях натуральних ароматизаторів сприятиме розвитку вітчизняних технологій та розширенню асортименту високоякісної ароматизованої продукції. Крім того, виділені компоненти пропонуються як стандарти для якісного та кількісного аналізу ефірних олій. The use of aromatic substances of high purity natural flavors in technology facilitate the development of domestic technology and variety of high-quality flavored products. In addition, the selected components are offered as standard for qualitative and quantitative analysis of essential oils.Документ Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій(2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаУ статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.