Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Ефективність лущення ячменю при різній тривалості процесу та різному навантаженні на обладнання(2017) Чорний, Валентин Миколайович; Христенко, Вікторія Вікторівна; Харченко, Євген ІвановичНаведено методику исследований та показники якості ячменю. Показано вплив тривалості лущення та коефіцієнту завантаження лущильника на індекс лущення ячменю. The research methodology and quality indicators of barley are presented. The influence of the peeling duration and the coefficient of the peeling load on the peeling index is shown.Документ Лущення зерна ячменю різної вологості(2018) Чорний, Валентин Миколайович; Христенко, Вікторія Вікторівна; Харченко, Євген ІвановичПроведені дослідження показали, що вологість має значний вплив на ефективність лущення зерна ячменю. Чим сухіше зерно тим краще відбувається його лущення при усіх інших незмінних параметрах процесу. Цей характер має лінійну залежність і може легко моделюватися. Studies have shown that moisture has a significant impact on the efficiency of sheling barley grain. The worse the grain is, the better the sheling of it occurs with all other unchanged process parameters. This character has a linear dependence and can be easily modeled.Документ Дослідження оптимальних режимів віброекстрагування зернової сировини(2018) Чорний, Валентин Миколайович; Христенко, Вікторія Вікторівна; Макаренко, Олександр ГригоровичДосліджено режими екстрагування пшеничного, ячмінного та кукурудзяного солоду, що дає змогу отримувати високоцінні екстракти з цих сировин для косметичної, харчової та фармацевтичної галузей промисловості. The modes of extraction of wheat, barley and corn malt have been investigated, which makes it possible to obtain high-value extracts from these raw materials for the cosmetic, food and pharmaceutical industries.