Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Молочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному госпо-дарстві
    (2016) Шаран, Лариса Олександрівна; Панчук, Іван Сергійович; Мороз, Євген Євгенович
    Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші та харчового сиропу із цукрового сорга у технології виготовлення молочних коктейлів A study on the use mikronutriyentnoyi mix and edible syrup from sugar sorghum in manufacturing technology milkshakes
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями
    (2016) Оксютенко, Валерія; Шаран, Лариса Олександрівна
    Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.