Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Молочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному госпо-дарстві(2016) Шаран, Лариса Олександрівна; Панчук, Іван Сергійович; Мороз, Євген ЄвгеновичПроведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші та харчового сиропу із цукрового сорга у технології виготовлення молочних коктейлів A study on the use mikronutriyentnoyi mix and edible syrup from sugar sorghum in manufacturing technology milkshakesДокумент Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями(2016) Оксютенко, Валерія; Шаран, Лариса ОлександрівнаПроведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.