Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямування(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Палій, Інна ВасилівнаПитання створення харчових продуктів оздоровчо-профілактичного призначення є особливо актуальним в наш час, у зв'язку з чим з метою розробки харчових продуктів гепатопротекторного спрямування як один із рецептурних компонентів використовується розторопша плямиста у вигляді відвару, шроту та олії з неї. The issue of food health-care appointments are particularly relevant in our time, and therefore to develop food hepatoprotective direction as one of the components used prescription Milk thistle in the form of decoction, meal and oil from it.