Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві
    (2020) Тищенко, Людмила Миколаївна; Пилипчук, Оксана Станіславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто особливості використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві. На підставі вивчення органолептичних та фізико-хімічних показників якості та безпеки встановлені терміни придатності пастоподібного концентрату: 10 діб при температурі 4±2 °С, 60 діб при –18±2 °С. Отримані дані по харчовій цінності концентрату дозволяють використовувати його при виробництві комбінованих м'ясопродуктів. The peculiarities of the use of amaranth paste concentrate in fish processing are considered in the paper. Based on the study of organoleptic and physicochemical indicators of quality and safety, the shelf life of the paste concentrate was established: 10 days at 4 ± 2 ° C, 60 days at –18 ± 2 ° C. Obtained data on the nutritional value of the concentrate allow it to be used in the production of combined meat products.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців
    (2019) Абовян, Софія Олегівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    У роботі розглянуто аналіз досліджень ринку рибної сировини, ассортименту рибної продукції України. Висвітлені перспективні напрями технологій рибних харчових продуктів для забезпечення населення повноцінними харчовими продуктами. The analysis of the research of the market of fishery raw materials, the range of fishery products of Ukraine is considered in the work. The perspective directions of fishery food technologies for providing the population with high-grade food products are highlighted.