Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Отримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдів(2015) Сімахіна, Галина Олександрівна; Ярош, Катерина ОлександрівнаХарчовий каротиноїдовмісний барвник із лушпиння цибулі, отриманий за запропонованими способами, можна застосовувати в різних галузях харчової промисловості, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування, при виробництві різноманітних кулінарних страв та харчо концентратів, а також для продуктів із вираженою антиоксидантною дією. Food coloring karotynovmisni of onionskin obtained by the proposed method can be used in various fields of food industry, including the infant and dietetic foods, production of various culinary dishes and food concentrates and for products with a strong antioxidant effect.