Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technologies of flour dishes in restaurants
    (2023) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), Nataliia
    Therefore, the aim of the work is the scientific justification and development of the technology of Polish sauce using avocado oil and the study of its quality. Метою роботи є наукове обґрунтування та розробка технології польського соусу з використанням олії авокадо та дослідження її якості.
  • Ескіз
    Документ
    Expanding the range of flour confectionery
    (2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Antonenko, Artem
    Consequently, new products have a rather low energy-energy value and can increase the value of nutrition due to vitamins, mineral and nitrogen substances. Also, a new designed formulation can be used in children's and medical and preventive nutrition.