Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Research on the possibility of using stevia extract for production of ice cream of wellness orientation
    (2013) Bazhay-Zhezherun, Svitlana; Telegin, Kiril
    Методом ДФПГ , який базується на нейтралізації вільних радикалів, а саме α,α-дифеніл - β-пікрил гідразилу, визначено антиоксидантні властивості згущеного водного екстракту стевії. Встановлено, що досліджуваний зразок здійснює нейтралізацію вільного радикала ДФПГ на 66,6%.Встановлено оптимальну кількість внесення згущеного водного екстракту стевії для досягнення найкращих органолептичних та фізико-хімічних показників морозива. DFPH method, which is based on the neutralization of free radicals, namely α, α-diphenyl-β-pikryl hidrazyl, has determined the antioxidant properties of condensed aqueous stevia extract. It has been found that the sample neutralizes a free radical DFPH for 66.6%. An optimal amount of applying the condensed aqueous stevia extract for getting the best organoleptic and physico-chemical characteristics of ice cream has been found.