root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Daschynska, Olga
1
search.filters.author.Arsenieva, Larisa
1
search.filters.author.Petrusha, Oksana
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.bakery products
1
search.filters.subject.digital image
1
search.filters.subject.porosity
1
search.filters.subject.пористість
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2016
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Daschynska, Olga
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Modern method of determining the porosity of bakery products
(
2016-05
)
Daschynska, Olga
;
Petrusha, Oksana
;
Arsenieva, Larisa
Показати більше
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Показати більше