Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Perspective ways to increase the preventive benefits of kombucha
    (Національний університет харчових технологій, 2024) Diatel, Oleh; Grynevych, Oksana
    На сьогоднішній день на комерційному ринку безалкогольних напоїв України, Європи та США стрімко набуває популярності ферментований напій під назвою «комбуча». Цей напій має позитивний профілактичний та оздоровчий вплив на організм людини завдяки своєму унікальному біохімічному складу. Приготовлена комбуча, відома як «чайний гриб», багата на вітаміни, мінерали, різноманітні антиоксиданти та корисні кислоти.