Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Global trends in the production of food additives for organic products(2024) Hryshchenko, Anna; Somak, Yuliia; Rvachova, YelyzavetaТурбота про навколишнє середовище та турбота про здоров’я людей спричинило зростання обсягів виробництва органічних продуктів у всьому світі. Затверджені значні обмеження використання харчових добавок у складі органічних продуктів, що ускладнює процес виробництва. Світові виробники змінюють технології та розширюють перелік харчових добавок, які можуть бути використані в органічному виробництві.Документ Research on the influence of spices on the quality of organic breadsticks (grissini)(2024) Hryshchenko, Anna; Vohnyvyi, VitaliiПроаналізовано ринок хлібобулочних виробів тривалого зберігання. Акцентовано увагу на актуальності розширення виробництва паличок гріссінні з прянощами. Досліджено вплив кропу сушеного, базиліку сушеного та паприки сушеної на показники якості гріссіні. Рекомендовано гріссіні виробляти з органічної сировини, що значно збільшить асортимент органічної продукції для експорту.