Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Impact of dried apple pomace on the quality of gluten-free bread
    (2022) Hryshchenko, Anna; Levtseniuk, Leonid; Hanzyna, Bohdan; Banakh, Yevhen
    З метою підвищення вмісту харчових волокон в безглютеновому хлібі досліджено вплив сушених яблучних вичавок різних виробників та різної дисперсності на показники його якості. Встановлено, що у разі дозування 2-8% вичавків призводить до зменшення питомого об’єму виробів, затемнення скоринки та м’якушки хліба та погіршення пористості в різній степені.
  • Ескіз
    Документ
    Gluten-free bread with cereal crops flour
    (2016) Hryshchenko, Anna; Mykhonik, Larysa
    The results of studies of the effect of different types of gluten-free flour on the production process and quality indicators of gluten-free bread. It is found that the optimum parameters gluten-free bread specific volume achieved in making the formulation of 25% corn flour, rice - 30%, buckwheat - 15%.