Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Plant antioxidants in the production of chopped semi-finished products(2018) Makushev, Denis; Kotlyar, Eugene; Topchiy, OksanaAbstracts contain the results of research on the investigated the efficiency of essential oils of coriander, caraway, rosemary with antioxidant properties, in terms of hydrolytic and oxidative processes in lipids of meat chilled and frozen chopped semi-finished products. Тези містять результати досліджень ефективності використання ефірних масел коріандру, кмину, розмарину з антиоксидантними властивостями з точки зору гідролітичних та окислювальних процесів у ліпідах м'яса охолоджених та заморожених посічених напівфабрикатів.Документ Technology of fortification of blended oils(2015) Nikolova, Lena; Topchiy, Oksana; Kotlyar, EugeneModem food production moved to a new stage of development, when food program should solve the problem not only by meeting the needs of the population in some foods, but also by ensuring their balance on the basic nutrients. Сучасного виробництва продуктів харчування переїхав у новий етап розвитку, коли продовольча програма повинна вирішити проблему не тільки шляхом задоволення потреб населення в деяких харчових продуктах, але й забезпечення їхньої рівноваги на основних поживних речовин.