root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Medvid, Irina
1
search.filters.author.Dotsenko, Viktor
1
search.filters.author.Havrysh, Andrey
1
search.filters.author.Ishchenko, Tatiana
1
search.filters.author.Kokhan, Olena M.
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.celiac disease
1
search.filters.subject.gluten-free flour culinary products
1
search.filters.subject.low-temperature technology
1
search.filters.subject.безглютеновые мучные кулинарные изделия
1
search.filters.subject.безглютенові борошняні кулінарні вироби
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2013
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Medvid, Irina
×
Ключове слово: search.filters.subject.celiac disease
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
(
2013
)
Havrysh, Andrey
;
Ishchenko, Tatiana
;
Medvid, Irina
;
Dotsenko, Viktor
;
Kokhan, Olena M.
Показати більше
The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.
Показати більше