Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ The calculation of the maximum rate of oxidation of nitrogen (II) oxide using the mathematical package MathCad(2017) Fatyeyeva, Anastasia; Ishchenko, Vera; Seidykh, OlgaIn this paper, the problem of calculating the maximum oxidation rate of nitric oxide is considered.Документ Numerical solution of hyperbolic equations by means of the package MATHCAD(2014) Makovetska, Svetlana; Seidykh, OlgaIn this paper, we discussed the solution of one-dimensional wave equation with the help of built-in function mathematics Mathcad. В даній роботі було розглянуто рішення одномірного хвильового рівняння за допомогою вбудованої функції математичного пакету Mathcad.Документ Research of hydrodynamics process in the vacuum apparatus when crystallization massecuite with the purpose of their intensification(2013) Babko, Evhen; Veresotskiy, Yuriy; Seidykh, OlgaComputer simulation of motion of the massecuite in vacuum-tube device with additional steam injection allowed us to obtain quantitative and qualitative data on the process of heat transfer. On the basis of studies of the process of heat transfer and hydrodynamics in a vacuum apparatus proposed upgrading unit batch. It is equipped with a device for amplification of hydrodynamic circulation in order to intensify the process.Комп'ютерне моделювання руху утфелю в трубці вакуум-апарата при додатковому вдування пара дозволило отримати якісні та кількісні дані про процес теплообміну. На підставі проведених досліджень процесу теплообміну і гідродинаміки в вакуум-апаратах запропонована модернізація апарату періодичної дії. Він оснащений пристроєм для гідродинамічного посилення циркуляції з метою інтенсифікації процесу.Документ Development of Recipes by Mathematical Modeling(2013) Seidykh, Olga; Makovetska, SvetlanaThis paper shows the benefits of computer-aided design formulas to create functional foods and their possible regulation by altering the chemical composition of the individual components value , taking into account properties. Designing food structure optimal methods of mathematical modeling will reduce the financial and time costs of developing food products to respond to the changing needs of the human body in a technological society, expand the product range of functional and health-care setting, which focused on individual food groups