root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Vasheka, Oksana
2
search.filters.author.Rashevska, Tamara
1
search.filters.author.Ivanov, Sergey
Ключові слова
search.filters.subject.carrot powder
2
search.filters.subject.butter
2
search.filters.subject.вершкове масло
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
2
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2011 - 2013
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Vasheka, Oksana
×
Ключове слово: search.filters.subject.carrot powder
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
The Technology of Butter enriching with carrots powder
(
2011
)
Rashevska, Tamara
;
Vasheka, Oksana
Показати більше
The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений.
Показати більше
Документ
Water phase of butter fortified carrot powder
(
2013
)
Ivanov, Sergey
;
Rashevska, Tamara
;
Vasheka, Oksana
Показати більше
It was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.
Показати більше