Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги(2024) Палій, Юлія Володимирівна; Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.Документ Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремів(2020) Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі доведено доцільність використання винного каменю і молочно-білкових концентратів з пюре калини у технології кондитерських кремів.