Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги(2024) Палій, Юлія Володимирівна; Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.Документ Зефір оздоровчого призначення(2022) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено новий вид кондитерських виробів, а саме зефір, з використання різноманітних фруктів та ягід. A new type of confectionery, namely marshmallow, has been developed using various fruits and berries.