Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зародження кулінарного мистецтва Франції
    (2024) Хугаєва, Анастасія Сергіївна; Ущаповський, Артем Олегович
    В роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Розвиток кулінарних традицій Франції відбувався під впливом різних історичних подій. Важливою частиною цієї історії є поява ресторанів та розвиток вишуканих страв, що стали символом французької кухні. Усі ці аспекти стали фундаментом для сучасної французької кухні, яка є визначною у світовій кулінарії. Її вплив можна побачити у багатьох ресторанах по всьому світу . Французька кухня продовжує вражати своїми смаками, ароматами та традиціями, що робить її однією з найпопулярніших у світі
  • Ескіз
    Документ
    Шедеври українського дерев’яного зодчества ХVІІ - ХVІІІ ст.
    (2021) Левицька, Надія Миколаївна
    Розглянуто українську дерев’яну архітектуру, що має тисячолітні традиції. Доведено, що протягом багатьох віків у процесі невпинного розвитку і вдосконалення відбираються найдоцільніші прийоми та форми. Саме вони лягли в основу рис народної архітектури. І саме в цій архітектурі з найбільшою силою виявився будівничий геній народу. Продемонстровано найкращі зразки-шедеври дерев’яної церковної архітектури національного значення.