Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вершкове масло з наповнювачами приваблива сировина для HоReCa(2024) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Копитко, Олександр Володимирович; Ризун, Олександр ВасильовичМасло вершкове з наповнювачами є перспективною сировиною для використання в HоReCa. Масло вершкове селянське 72,5 % виробляють способом перетворення високожирних вершків, суть якого полягає у термомеханічній обробці високожирних вершків у спеціальних апаратах безперервної дії з термостатуванням. Наповнювачами для вершкового масла в НoReCa можуть виступати сіль, перець, трав’яні суміші, спеції, трюфель та інші. Масло вершкове у ресторанах використовується для приготування м’ясних стейків з метою доповнення особливого смаку під час визрівання та подачею м’ясних стейків. Саме вершкове масло може створити смакове та візуальне доповнення стейку, не порушити його технологію, та додати особливого зовнішнього вигляду, що додає ефекту при візуалізації стейку.Документ Аналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловості(2021) Горбач, Роман Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ лабораторних умовах було отримано соки з ягід бузини, чорниці, ожини, чорноплідної горобини, шовковиці, чорної смородини, які відрізнялись високим вмістом антоціанів. Отримані соки концентрували на роторному випарнику до вмісту сухих речовин 35-70%. Соки із вмістом сухих речовин 35-45% були використані в якості наповнювачів, а із вмістом сухих речовин 50-70% - в якості природних барвників при виробництві кондитерських, хлібобулочних, кисломолочних виробів та харчоконцентратів.