Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення пристрою для теплового оброблення ковбасних виробів
    (2024) Магеровський, Назарій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів відноситься до обладнання м'ясної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі, ковбасних виробів. Зпроєктована дослідна установка для теплового оброблення ковбасних виробів дозволяє зменшити кратність повітрообміну і питомого повітряного навантаження за рахунок чого підвищується рівномірність розподілення повітряної та димоповітряної суміші в камері і зменшуються енерговитрати на оброблення
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення обладнання для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин
    (2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Шевченко, Андрій Олександрович
    Машина для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин відноситься до обладнання м'ясопереробної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі для дезодорації та варіння шлунків забійних тварин. Проведені удосконалення машини дозволяють підвищити рівномірність розподілення дезодоруючого розчину в ємності, зменшити тривалість остаточного оброблення сировини та знизити енерговитрати
  • Ескіз
    Документ
    Chia and quinoa byproducts as potential antioxidants for the meat industry
    (2021) Strashynskyi, Igor; Fursik, Oksana; Shevchenko, Tatiana
    In the diet of the population, products such as chia seeds and quinoa began to appear more and more often. In addition to the use of chia seeds, processed products such as oil and fiber are becoming popular, which can also be used in technologies for making daily products.