Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги
    (2024) Палій, Юлія Володимирівна; Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила Василівна
    Вивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.
  • Ескіз
    Документ
    Зефір оздоровчого призначення
    (2022) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено новий вид кондитерських виробів, а саме зефір, з використання різноманітних фруктів та ягід. A new type of confectionery, namely marshmallow, has been developed using various fruits and berries.