Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Про одну властивість сфери(2014) Бодяк, Максим; Бородін, Віталій Олексійович; Циганкова, Ганна АнатоліївнаВ роботі показано, що коефіцієнт купольності сфери дорівнює середньому локальних коефіцієнтів купольності сфери. It is shown that the coefficient kupolnosti sphere equal to the average local factors kupolnosti areas.Документ Математична модель піни(2013) Бородін, Віталій Олексійович; Циганкова, Ганна АнатоліївнаПобудована математична модель піни. Показано, що площа контакту твердої і рідкої фракцій при переводі рідини в піну зростає у 1,5 рази. Запропонована V- технологія збивання при випіканні хліба у хлібопічці приводить до збільшення об’єму хліба до 25%. Mathematical model of foam is constructed. It is shown, that the area of contact of firm and liquid fractions while transformation of liquid into foam increases in 1,5 times. Offered V - the technology of beating while baking breads in breadmaker leads to increase in volume of bread to 25 %.