Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Праця та заробiтна плата в готельному господарствi
    (2016) Кудлай, Анна Андріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Досліджено працю та заробiтну плату в готельному господарствi
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуалізація системи управління охороною праці підприємства харчової промисловості
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна
    Розглядається питання щодо вдосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в її роботу системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. The question of improvement of management information system of power economy of the enterprises of the food industry by means of introduction to work of system of support of decision-making with intellectual agents is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Психологічні причини виникнення небезпечних ситуацій і виробничих травм
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна; Попович, Ксенія Вікторівна; Білошапка, Олена Володимирівна
    Проведений оглядовий аналіз теоретичних матеріалів, який дозволив виділити ознаки психології безпеки праці. Базуючись на науковому і статистичному матеріалі та проаналізувавши окремі факти, з’ясувалося, що вони можуть бути згруповані за класифікацією, характером та причинами. Conducted overview analysis of theoretical material that allow to identify signs of psychology safety. Based on scientific and statistical and analyzing specific facts, it was found that they can be grouped by classification, the nature and causes.
  • Ескіз
    Документ
    Експертні методики кількісної оцінки професійних ризиків
    (2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Нетреба, Владислава Юріївна
    Дослідження спрямовано на аналіз експертних методик кількісної оцінки професійних ризиків та вибір найбільшпридатної для вивчення умов праці напідприємствах харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення безпеки праці на підприємствах харчової промисловості
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна; Слободян, Дем’ян Валентинович
    Проведений аспектний аналіз матеріалів з використання сучасних технологій для потреб виробництва. Під терміном «хмара» слід розуміти організацію доступу по мережі до віддаленого дата-центру. В їх основу цих технологій лягли засоби віртуалізації. Conducted analysis of material aspect of the use of modern technologies for production needs. The term "cloud" means the organization access over the network to a remote data center. These technologies lay the foundation of virtualization.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз статистики виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв
    (2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович; Алексюк, Ірина Василівна
    Під час проведення досліджень у роботі застосовано метод статистичного аналізу нещасних випадків, які виникли на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв за період з 2010 по 2014 роки. During the research method used in the statistical analysis of the accidents that have arisen in the food industry for the production of beer, spirits, soft drinks and alcoholic beverages for the period from 2010 to 2014.
  • Ескіз
    Документ
    Вибір оптимального рішення в системі управління охороною праці на харчовому підприємстві
    (2016) Породько, Петро Вікторович; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    Управління охороною праці на підприємстві є складовою загальної системи управління підприємством, та спрямоване на мінімізацію показників, за якими оцінюється стан охорони праці. Представлено математичний вираз вибору оптимального рішення з множини можливих. Occupational safety and health management at the company is an integral part of the overall enterprise management system, and is aimed at minimizing the indicators by which to assess the state of occupational safety and health. A mathematical expression of the choice of the optimal solution of many possible.
  • Ескіз
    Документ
    Статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    Розглянуто статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві харчових підприємств. Розподіл травматизму базуючись на даних аналізу за причин-факторами та за видами подій. Distribution of injuries is based on the analysis of data on the causes, factors and types of events.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами
    (2016) Породько, Петро Вікторович; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    За проведеним аналізом літературних джерел встановлено, що методи оцінки щільності зв’язку між факторами поділяються на кореляційні (параметричні) і непараметричні. Знаючи про характер та тісноту зв’язку між різними показниками виробничого травматизму можна планувати необхідні заходи з профілактики виробничого травматизму. According to the analysis based on literature sources it found that the methods for estimating the density of communication between the factors are divided into the correlation (parametric) and nonparametric. Knowing the nature and closeness of the relationship between various indicators of industrial injuries can be to plan the necessary measures for the prevention of occupational injuries.
  • Ескіз
    Документ
    Заробітна плата в Україні
    (2014) Щербатюк, Інна Сергіївна
    Заробітна плата являє собою один з основних факторів і показників рівня соціально-економічного життя кожної країни, колективу,людини.