Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"
    (2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Пахар, Аліна
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення технологічних властивостей компонентів горіхової пасти
    (2021) Тракало, Тетяна Олександрівна; Янюк, Тетяна Іванівна
    Важливою складовою ринку продуктів функціонального та вегетаріанського призначення є продукти, до складу яких входить ферментована рослинна сировина. Одними з ексклюзивних і доступних для населення товарів широкого масового споживання є продукти на горіховій основі. An important component of the market for functional and vegetarian products are products that include fermented vegetable raw materials. One of the exclusive and available to the public consumer goods are nut-based products.