Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Соковмісний напій для функціонального харчування
    (2023) Боатрі, Катерина Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Композиція з вишневого соку та екстрактів зеленого чаю і стевії створить гармонію смаків та ароматів, а також наситить соковмісний напій нутрієнтами, які забезпечать загальнозміцнюючу та антиоксидантну дію напою. The composition of cherry juice and extracts of green tea and stevia will create a harmony of flavors and aromas, as well as saturate the juice-based drink with nutrients that will provide general strengthening and antioxidant effect of the drink.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування вибору вишневого соку та сироватки для створення соковмісного напою оздоровчого призначення
    (2015) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна
    Одним з важливих напрямів наукових розробок в харчовій промисловості є створення технологій виробництва якісно нових харчових продуктів зі зміненим біохімічним складом відповідно до фізіологічних потреб людини. Серед різних груп харчових продуктів на даний час з точки зору можливості створення нових збагачених продуктів підвищеної біологічної цінності великий інтерес представляють безалкогольні напої. One of the important areas of scientific research in the food industry is to create a qualitatively new technologies for the production of food products with altered biochemical composition according to the physiological needs of man. Among the various food groups at the moment in terms of opportunities to create new products enriched with high biological value great interest soft drinks.