Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Системний підхід до підвищення кваліфікації працівників на основі сценарного моделювання
    (2021) Бобрівник, Катерина Євгенівна; Костіков, Микола Павлович
  • Ескіз
    Документ
    Професійний розвиток викладача ЗВО: реалії сьогодення і завдання на майбутнє
    (2024) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Особлива відповідальність за підготовку молодих кадрів покладається в нинішній час на викладачів, задіяних у реалізації освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія», адже харчування належить до найважливіших чинників навколишнього середовища, що безпосередньо протягом усього життя впливає на організм людини. І сьогодні неспростовним є встановлений доказовою медициною факт нерозривного зв’язку між якістю і структурою харчування та станом здоров’я і тривалістю життя населення. На даний час уже не медицина, а харчова промисловість бере на себе відповідальність за здоров’я нації. Більш того, сучасна наука припускає, що фізичні, інтелектуальні та духовні сили людини взаємопов’язані на дуже глибокому рівні, і об’єднує їх саме здорове харчування
  • Ескіз
    Документ
    Soft Skills development and language teaching as basis of professional growth
    (2020) Nikitenko, Olga
    Сьогоднішній ринок праці вимагає від людини всебічного розвитку, що забезпечило б конкурентоспроможність на самому початку його професійної діяльності. Останніми роками дослідники визнають, що навчання студентів повинно базуватися на формуванні фундаментальних компетенцій їхнього професіоналізму ("твердих навичок"), а також "м'яких навичок", роль яких у процесі професійного розвитку працівників та компаній істотно зростає. Саме м'які навички мають важливе значення як для роботи, так і для життя, сприяючи особистому зростанню, успіху та досягненню мети. Тoday’s labor market requires a person with comprehensive development, which would ensure competitiveness at the very beginning of their professional activity. In recent years researchers admit that teaching of students should be based on developing the fundamental competencies of their professionalism (“hard skills”) as well as the "soft skills", which role in the process of professional development of employees and companies substantially increases. It is soft skills that are significantly important for both work and life, contributing to personal growth, success and goal achievement.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми кадрового менеджменту національного корпоративного сектору
    (2013) Березянко, Тамара Володимирівна