Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв
    (2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Для виробництва тонізуючого напою запропоновано використання пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня. Підібрано технологічні параметри підготовки сировини та наведено рецептуру напою. For the production of a tonic drink, the use of germinated lentil grains and ginger root extract is proposed. The technological parameters of raw material preparation are selected and the recipe of the drink is given.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів
    (НУХТ, 2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Наведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.
  • Ескіз
    Документ
    Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба
    (2016) Кужиль, Наталія Олегівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Пророщування зерна є одним з методів біологічної активації. Новим напрямом, який розвивається за кордоном та в Україні, є використання пророщеного зерна у харчовій індустрії і, зокрема, у виробництві хлібобулочних виробів. Sprouting grains is one method of biological activation. New direction that developed abroad and in Ukraine, is the use of sprouted grains in the food industry, particularly in the production of bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екстракту чебрецю в технології хліба з пророщеного зерна
    (2012) Кльорик, Богдана Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Перепелиця, Вероніка Юріївна; Прокопенко, Дарина Сергіївна
    В результаті проведених досліджень встановлено, що в технології зернового хліба доцільно застосовувати екстракт чебрецю, отриманий при гідромодулі 1:15, який забезпечує максимальне вилучення необхідних біологічно активних сполук. Оптимальна кількість цього інгредієнту становить 1% до маси пророщеного зерна. Зерновий хліб з екстрактом чебрецю має антиоксидантні властивості та високі органолептичні якості. As a result of studies found that corn bread in technology appropriate to apply thyme extract obtained by hydrological 1:15, which ensures maximum extraction of essential bioactive compounds. The optimal amount of this ingredient is 1% by weight of sprouted grains. Grain bread with thyme extract has antioxidant properties and high organoleptic quality.