Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості системи простежуваності у пивоварній галузі(2021) Івашко, Ірина Анатоліївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаНалежно розроблена система простежуваності надає оператору ринку можливість відстежувати харчовий продукт уздовж усього ланцюга виробництва, починаючи від постачальника сировини для виробництва харчового продукту та закінчуючи реалізацією на споживчий ринок готового харчового продукту. Розроблені протоколи простежуваності на пивоварних підприємствах забезпечують за невеликий період часу відстежити процес виробництва харчової продукції та вирішити невідповідності