Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва
    (2021) Бондаренко, Дарина Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Сучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхилень
  • Ескіз
    Документ
    Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму
    (2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Останнім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочини
  • Ескіз
    Документ
    Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках
    (2020) Вержанська, Марія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Різноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукції