Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія морозива низьколактозного сироваткового(2024) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Михалевич, Артур ПетровичУ даній розробці підтверджено технологічну ефективність у разі одночасного застосування концентрату сироваткових білків, гідролізованого концентрату де мінералізованої сироватки та ферментованих овочевих пюре у складі нежирного сироваткового морозиваДокумент Розробка нових видів молочно-овочевих продуктів на основі сиру кисломолочного(2024) Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаСпосіб виробництва запіканки овочевої, що включає підготовку суміші, перемішування, формування, укладання у форму та випікання, який відрізняється тим, що додатково отримують молочно-білкову основу, попередньо готують овочевий наповнювач, а саме миють овочі, буряк очищують від шкірки парою, розрізують та подрібнюють, нагрівають до температури 70–90 °С, проводять гідроліз протопектину рослинної тканини лимонною кислотою при рН 2,8–3,2 протягом 85–90 хв, моркву очищують, подрібнюють та бланшують за температури 85–90 °C протягом 10–12 хв, підготовлені буряк і моркву змішують за співвідношення 1:1, подрібнюють до стану пюре, яке вносять у суміш на етапі підготовки, додають концентрат сироваткових білків та проводять випікання за температури 180–185 °C протягом 35–40 хвДокумент Технологія морозива з овочевою сировиною(2024) Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОвочі, які традиційно сприймаються як складник салатів чи гарнірів, зараз відкривають нові можливості в сфері десертів. Технологія морозива з овочевою сировиною не лиш розширює асортимент морозивних смаків, а й додає корисних властивостей та неповторності. Це запрошення у світ кулінарних експериментів та здорового задоволення, де смак та користь зливаються в одне гастрономічне диво