Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу оброблення м’ясопродуктів на мікрокутері
    (2022) Новицький, Владислав Сергійович; Чепелюк, Олександр Миколайович
    Ефективне перероблення м'ясної сировини при приготуванні фаршу передбачає якісне її подрібнення при помірних витратах енергії. З метою створення раціональної конструкції обладнання для тонкого подрібнення м’ясної сировини, обґрунтування доцільних режимів його роботи проведено імітаційне моделювання процесу її оброблення в програмі Solid Works Flow Simulation. Визначено раціональні конструктивні та режимні параметри обладнання для якісного проведення процесу подрібнення. Доцільно використовувати ріжучий механізм, що складається з решіток з діаметром отворів 3 мм і 6 мм та двома різними ножами - з трьома лезами та чотирма лезами.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності роботи дозувально-наповнювального пристрою для безалкогольних напоїв
    (2024) Онасенко, Станіслав Сергійович; Чепелюк, Олександр Миколайович
    Удосконалення дозувально-наповнювального вузла машин для розливу безалкогольних газованих напоїв і герметизації пляшок може значно підвищити ефективність роботи цього устаткування, точність дозування та надійність. Для визначення раціональних конструкційних параметрів системи наповнення пляшок в програмі Solidworks Flow Simulation виконано імітаційне моделювання фасування безалкогольної газованої води при різних відстанях від верху пляшки. Проаналізовано форми потоку води; визначено умови активного піноутворення. На основі аналізу структури потоку води та рівня його завихреності, а також активності піноутворення рекомендується конструкція фасувального пристрою, у якому відстань від верху пляшки становить 40 мм, що забезпечує ефективність наповнення пляшки газованою водою.