Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні(2022) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроаналізовано асортимент та виробників пресервів в Україні. Найбільший асортимент являють собою вироби з оселедця в різних соусах та заливках. Останнім часом на ринку з’явилися пресерви філе та філе-шматочки з лосося й сьомги, з варених, копчених та маринованих мідій кальмарів, креветок та у вигляді коктейлів.Документ Удосконалення технології виробництва пасти з гарбуза(2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБуло розробленно технологію виробництва пасти з гарбуза. Встановлено, що теплове оброблення сировини в полі НВЧ сприяє збереженню вітамінів на 90-95%. Додавання до гарбузового пюре інших видів вітаміновмісної сировини, такої як пюре з моркви, солодкого перцю, обліпихи та ін. дозволяє тримати пасту зі значною кількістюі барвних речовин, вітамінів, пектинових речовин та клітковини.