Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Харчові добавки в безглютенових дієтичних продуктах європейських виробників
    (2021) Грищенко, Анна Миколаївна
    Проаналізовано перелік харчових добавок, які використовують світові виробники в технології безглютенових хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів. Зазначено, що деякі виробники використовують нетрадиційну сировину, яка сприяє регулюванню структурно-механічних властивостей напівфабрикатів та дає можливість знизити кількість харчових добавок в рецептурі. The list of food additives used by global manufacturers in the technology of gluten-free bakery, pasta, and confectionery products was analyzed. It is noted that some manufacturers use non-traditional raw materials, which helps to regulate the structural and mechanical properties of semi-finished products and makes it possible to reduce the amount of food additives in the recipe.