Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Технологія медових напоїв типу PET-NAT
    (2023) Азаренко, Катерина Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Новий тренд сучасного вітчизняного ринку ігристих вин – Pet-Nat, який перекладається як натуральне іскристе вино. Його виробляли ще до часів виникнення шампанського на Півдні Франції на початку XVI ст.,наразі виробники як виноградних так і медових вин вводять в лінійку свого асортименту цю категорію напоїв. Виробництво медових напоїв Реt-Nаt є перспективним напрямком, оскільки сировина має тривалий термін зберігання, тривалість процесу виробництва складає 30…40 діб, що позитивно впливає на економічну складову та дозволяє отримати оригінальний напій з яскравими органолептичними характеристиками