Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність очищення води сучасними матеріалами
    (2022) Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Якість природної води визначається її властивостями, які зумовлюють придатність її для використання. Небажаними компонентами, що містяться у поверхневих та підземних водах, є підвищений вміст сполук заліза та марганцю. Підвищений вміст заліза надає воді буруватого забарвлення, неприємного смаку та запаху. Використання жорсткої води для господарських цілей викликає багато незручностей, що спонукає до пошуку різних способів її пом’якшення.