Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика видів сировини для виробництва цукру та полісахаридів
    (2024) Шпіліна, Вероніка Олександрівна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Сировина для виробництва цукру та полісахаридів відіграє ключову роль у харчовій промисловості. Характетистика різних видів даної сировини дозволить нам глибше зрозуміти їхнє значення, використання та вплив на здоров’я людини. Для дослідження різних видів та властивостей сировини для виробництва кристалічного цукру та полісахаридів (пектину, крохмалю) використано систематичний підхід, який базується на огляді сучасної літератури.
  • Ескіз
    Документ
    Забезпечення якості крохмалю при зберіганні та транспортуванні
    (2022) Рубан, Анна Сергіївна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Якість харчових продуктів визначається сукупністю характеристик, яка зумовлює їх придатність для задоволення певних потреб. Існує проблема погіршення якості крохмалю через умови його пакування, транспортування та зберігання.