root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Шубіна, Євгенія Андріївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-7153-999X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.meat systems
1
search.filters.subject.emulsion
1
search.filters.subject.vegetable proteins
1
search.filters.subject.емульсія
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-7153-999X
×
Ключове слово: search.filters.subject.meat systems
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Дослідження емульгуючої здатності заморожених напівфабрикатів з комбінованим складом сировини
(
2022
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Шубіна, Євгенія Андріївна
Показати більше
Описані результати дослідження емульгуючої здатності напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням нетрадиційної білокумісної сировини.
Показати більше