Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження ефективності роботи функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів(2023) Муравйова, Юлія Віталіївна; Слюсар, Лілія Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаФункціональні мехатронні модулі систем дозування рідких харчових продуктів широко використовуються на етапі фасування-дозування рідких харових продуктів у споживчу тару. Перевага таких модулів полягає у герметичності та простоті керування. Однак відсутня можливість регулювання витратних характеристик з метою безперервного дозування без формування залишків продукту.Документ Регулювання продуктивності та швидкості потоку рідких продуктів(2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичУ процесі обробки рідкої харчової сировини виникає необхідність регулювання продуктивності та швидкості потоку на різних ділянках технологічного процесу. Найбільш поширеними, серед запірно-регулюючої арматури, являються кульові крани.