Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Готельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибуток
  • Ескіз
    Документ
    Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності
    (2024) Ковальов, Данило Ярославович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Впровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчування