Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Kinetics of the drying process of cultivated mushrooms(2016) Burlaka, Tatiana; Dubkovetskyy, Igor; Malezhik, IvanIn investigation of the drying process of cultivated mushrooms by known methods, it was established that none of the methods of drying can provide the minimum electric energy consumption for the preparation of the final product with high quality indices. That is why we proposed to combine two methods, namely, to use infrared rays in combination with convection under forced air circulation.Документ Дослідження термообробки інфрачервоним випромінюванням ковбасних виробів з метою інтенсифікації їх виробництва(2014) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаВикористання електрофізичних методів обробки харчових продуктів є одним з найбільш перспективних способів вирішення цієї важливої задачі. Застосування струму промислової частоти (50 Гц) технічно є більш простим і економічно доцільним порівняно з методами контактного і безконтактного нагріву струмами підвищених, високих частот і НВЧ.